YARIŞMA KATIL SİTENİ EKLE ZİYARETÇİ ARTIR




26 Ocak 2008 Cumartesi

Hepsi 1 de Bu Hafta


BÖLÜM ÖZETİ:“Kaçan Her Zaman Kovalanır.”Kızlar ve Mert, Barış’ın hediyesini kabul etmek istemese de, Barış ısrar eder. Kızlar bir yandan bu büyük şoku atlatmaya çalışırken, diğer yandan neler olup bittiğini anlamak için Top Müzik’e giderler ve gördükleri manzara karşısında şok olurlar! Bu arada, Yasemin grip olur. Final sınavları gelmiş, kapıya dayanmıştır. Böyle önemli bir haftada, hastalıkla boğuşmak istemeyen kızlar önlem almaya çalışsalar da, çok geç kalmışlardır! Bora’nın kızlarla fazla yakınlaşmasından tedirgin olan çocuklar, kızlardan uzak tutmak için Bora’ya bir sevgili bulmaları gerektiğine karar verirler. Mert’ten gitar dersi almak isteyen iki kızı kurban olarak seçen çocuklar, Bora’yla kızlardan birinin arasını yapmak üzere kolları sıvarlar ama, işler hiç de planladıkları gibi gitmez! Cemre, Gülçin ve Yasemin’in hastalanması, Eren ve Bora’yı harekete geçirir. Kızların sınavı kaçırmamaları için çeşitli yöntemler deneyen ikili, Erol Hoca ve Bayan Berbatov’un kararlılığı karşısında, zor durumlara düşerler! Bora’nın eski ev arkadaşından bahsedildiği zaman sergilediği garip tavırları ve bir anda ortalıktan kaybolması herkesin dikkatini çeker. Bu arada, Cemre, Eren ve Gülçin, disiplin kurulunda ifade verir ve özür dilerler: Okuldan uzaklaştırma alırlarsa, bursları ellerinden alınacaktır!.. Kızlar, bir yandan final sınavlarıyla, diğer yandan hastalıkla boğuşurken, kapıya dayanan polislerin sözleriyle şok olurlar .

25 Ocak 2008 Cuma

1 . Bölüm

YARIŞMA

HİKAYE YAZ ! YARIŞMAYI KAZAN !

23 Ocak 2008 Çarşamba

20 Ocak 2008 Pazar

Blogun Sahibinden Hepsi 1 uydurdum !

UYDURDUM GERÇEK DEĞİLDİR .



Hepsi Grubu Şarkı Vakti Üç Kalp ve Saklambaç

Simli Resimler

Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics - MySpace Comments


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics - MySpace Comments


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics - MySpace Comments


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics - MySpace Comments


Glitter Graphics

Bratz Glitter Graphics - MySpace Comments


Glitter Graphics

Glitter Animal Graphics



Glitter Graphics

Animal Glitter Graphics - MySpace Comments



Glitter Graphics

Glitter Animal Graphics



Glitter Graphics

Glitter Animal Graphics

Osman Zeki ÜNGÖR

Osman Zeki Üngör

Osman Zeki Üngör (d. 1880, İstanbul - ö. 28 Şubat 1958, İstanbul) Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın ilk şefi ve İstiklal Marşı'nın bestecisidir.

Santuri Hilmi Bey'in torunu olan Osman Zeki Üngör, 1880 yılında Üsküdar'da doğdu. On bir yaşındayken Musika-i Hümayûn'a (saray orkestrasına) alındı ve keman bölümünü bitirdi. Orkestradaki başarısı II. Abdülhamit'in dikkatini çekti ve konser kemancısı olarak yetiştirildi. Opera orkestrasına başkemancı tayin edilerek Vondra Bey'den sonra uzun yıllar başkemancı olarak çalıştı. Binbaşı rütbesine terfi eden Zeki Üngör, daha sonra Saray orkestrasına şef oldu.

Osman Zeki Bey, Safvet Atabinen'in oluşturduğu senfonik orkestrada da başkemancı olarak görev aldı. Bir süre sonra yaylı çalgılar bölümü öğretmenliğine atandı. İstanbul Erkek Muallim Mektebi'nde müzik dersleri verdi.

Onun döneminde ilk Türk orkestrası konser için Avrupa'da turneye çıktı. I. Dünya Savaşı sırasında Musika-i Hümayûn'la Viyana, Berlin, Dresden, Münih, Budapeşte ve Sofya'da şef olarak konserler verdi (Aralık 1917-Ocak 1918). Bu gezi dönüşünde Union Française'de haftalık konserler yönetmeye başladı.

1924'te Ankara'da çok beğenilen iki konser veren topluluk, Cumhuriyet'ten sonra Riyaset-i Cumhur Musiki Heyeti adı altında cumhurbaşkanlığına bağlandı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın çekirdeği oluştu. Uzun süre Musiki Müesseseleri Müdürü ve Gazi Musiki Muallim Mektebi Müdürü olarak görev yaptı. Topluluğun ilk şefi olan Osman Zeki, 1934 yılında sağlık nedeniyle emekliliğini istedi. İstiklal Marşı dışında, çoğu marş türünde başka yapıtlar da bestelemiştir.

1958 yılında hayatını kaybeden sanatçının cenazesi, askeri armoni orkestrası tarafından İstiklal Marşı çalınarak Karacaahmet'te toprağa verilmiştir.

Winx Club Oyunları


Bloom Giydir

Layla Giydir





19 Ocak 2008 Cumartesi

Arkadaşımızın dediği yerde buldum www.hepsibir.org söyleyen www.izelelif.blogspot.com Hepsi 1 Bölüm Özeti

Hepsi 1 33. Bölüm Özeti



Barış’ın evlenme teklifi, Eren’i oldukça şaşırtmıştır. Ama asıl şaşırtıcı olan, Eren’in Barış’a verdiği cevap olur! Barış’ın Eren’e evlenme teklif etmesi, kızları da heyecanlandırır ve gelecekteki muhtemel evlilikleri üzerine hayaller kurmaya başlarlar!
Mert ve Emre Bora’yla dalga geçmek için onu spor salonuna çağırır, ne var ki Bora büyük bir sürpriz yaparak çocukları şaşırtır. Spor salonuna gelen beklenmedik bir misafir, çocukların şaşkınlığını bir kat daha arttırır!
Bu arada kızlar, Bora’yla gittikçe daha da yakınlaşmaktadır. Eren’le fotoğraf çeken, Gülçin’le alışverişe çıkan, Cemre’yle dertleşip temizlik yapan ve Yasemin’le samimiyeti arttıran Bora, çocuklar için tehlike oluşturmaya başlar!
Barış, ikramiyeyi almak üzere Ankara’ya giderken, herkesin merak ettiği tek bir konu vardır: Acaba para Barış’ı değiştirecek midir?
Kızlar, bir yandan da sınavlarla boğuşmaktadır: Suzan’ın yılbaşı hediyesi olarak yapmaya karar verdiği kurtarma sınavı, hiç de bekledikleri gibi gitmez! Korkut, Yasemin’i Sanat Tarihi çalıştırırken, samimiyetin dozunu fazla kaçırınca, Yasemin’in tepkisiyle karşılaşır. Ardından gittikleri kafede, tesadüfen karşılaştıkları manzarayla şok olurlar!
Erol, Suzan ve Anuşka, Rusya’dan gelen iki akademisyen bayanla buluşmak üzere, bir otele giderler. Ama yanlışlıkla Erol, otelde başka amaçla bulunan iki Rus kızını akademisyen kızlar sanarak, konuşmaya başlar. Anuşka ve Bayan Berbatov ise, otelde takılmakta olan iki adamın aşırı ilgisi karşısında ne yapacağını şaşırır. Herşey polisin oteli basmasıyla daha da karışır ve hocalar nezarete düşerler! Olayı duyan kızlar, Bayan Berbatov ve Anuşka’yla dalga geçmeye başlar, ancak onlar da şok bir baskınla neye uğradıklarını şaşıracaklardır!
Sonunda Barış Ankara’dan döner ve herkesi kafede toplayarak kimsenin beklemediği ve herkesi şok edecek önemli bir açıklama yapar!

Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim



Simli Resim





Simli Resim


Simli Resim


Simli Resim


Simli Resim


Simli Resim

Simli Resim

18 Ocak 2008 Cuma

Hepsi Grubu Resimleri !








Yaptığım anket sonucu blogumu yenilemeye karar verdim .

YENİ BİR BLOG GÖRÜCEKSİNİZ !

BLOG YENİLECEKKKTİİİİİİRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!








Grup Hepsi



Grup Hepsi



Grup Hepsi



Grup Hepsi



Grup Hepsi



13 Ocak 2008 Pazar

Hepsi Grubu










12 Ocak 2008 Cumartesi

Selena Bölüm Özeti Yeni Bölüm



Selena

BÖLÜM ÖZETİ:

Nazlı’nın, tüm insanların sihirli güçlere sahip olduğunda daha güzel bir Dünyaya kavuşacağımıza inanması üzerine Selena Nazlı’yı yanına alarak tüm insanların sihirli güçlere sahip olduğunda dünyanın neye benzeyeceğini göstermeye karar verir. Kıvılcım ve Aslı Selin, Leyla ve Nazlı kardeşlere eziyet etmek için kızların okula arabayla gitmelerini yasaklarlar. Selinler okula yürüyerek giderken Ozan ve Erdem’in onlara eşlik ettiğini öğrenen Kıvılcım, kızlar gibi okula yürüyerek gitmeye karar verir. Ancak yolda Kıvılcım’ın başına başına gelmedik kalmaz.

Hepsi 1 Artık Cumartesi Günleri !

Hepsi 1

BÖLÜM ÖZETİ:

Eren’in Barış’a aldığı bilete 5 milyon YTL ikramiye vurması herkesi sevindirmiştir, ancak sabah olduğunda gençleri kötü bir sürpriz beklemektedir: Bilet kaybolmuştur! Evdeki tek yabancı olarak şüpheler, Bora’nın üzerinde toplanır. Özelllikle Barış, kafayı Bora’ya takar. Ama kızlar, partide olmamasına rağmen her işte parmağı olan Alev’den de şüphelenir!

Olayın içinden çıkamayan kızlar, Erol Hoca’ya danışırlar. Erol Hoca, Alev ve Berna’yı sorgular. Çelişkili ifadeleri, dikkatleri Alev’lerin üzerine çeker. Suçsuz olduğunu iddia eden Alev, bunu ispat etmek için olmadık işlere kalkışır ama bu durum, başlarını daha fazla derde sokmaktan başka işe yaramayacaktır. Bu arada Füsun, Zeynep’in öğretmeni Oya Hanım’ın sürpriz ziyaretiyle şok olur: Oya Hanım, Füsun’la Zeynep’in akraba olmadıklarını öğrenmiş ve velayet konusunu kendince çözmeye karar vermiştir! Barış bir yandan bileti bulmaya çalışırken, ikramiye herkesin ilgi odağı olur. Büyük bir para söz konusudur ve kimse açık açık ifade etmese de, herkes birbirinden şüphelenmektedir. Paranın Barış’ı değiştirip değiştirmeyeceğini tartışan kızlar, Barış’ın Bora’ya karşı tavırlarından rahatsız olurlar. Ne var ki, Bora’nın bir anda ortalıktan kaybolması, Barış’ın şüphelerini daha da arttırır!
Kayıp bilet bir türlü bulunamazken, okuldan dönen Zeynep, eve hırsız girdiğini fark eder ve hırsızları içeri kitleyerek Mert’e haber verir. Mert’lerden kaçmayı başaran davetsiz misafirlerin bir sonraki durağı ise, kızların evi olacaktır! Kızlar, evlerine hırsız girmesiyle sarsılırken, asıl büyük sürprizi Eren yaşar: Barış, Eren’e hiç ummadığı bir anda, beklemediği bir teklifte bulunur!

11 Ocak 2008 Cuma

Desteklerim :

  • Hepsi grubunun msnsi olmadığı .

Neden uğramıyorsunuz ?

Lütfen buraya uğrayın . Başka bloglardan farkım yok . Sadece adı : ipekbinnaz.blogspot.com

Uğramıyorsunuz . Beni çok üzüyorsunuz , uğrasanız , ne olur ? Beğenmez misiniz ? Olsunn beğenmezseniz girmeyin . Bir gün blogum işinize yararsa , bunu nasıl anlarım ? İsteğim , blogumda yorum görmek ama malesef yok .

ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHHÜHÜHÜHÜHÜÜÜÜÜÜÜÜ

8 Ocak 2008 Salı